Palvelut

Kuljetuspalvelu, muutot ja pakettiauton vuokraus Tampereella

Meiltä Kuljetus Ismo Salmelta saat muutot, kuljetuspalvelun kappaletavaralle ja pakettiauton vuokrausta aina kilpailukykyiseen hintaan. Kotipaikkamme on Tampere, josta käsin toimimme koko Pirkanmaalla. Tarvittaessa ajamme kuormat myös koko Suomeen. Kun haluat tavarasi varmasti perille nopeasti ja ehjänä, ota meihin yhteyttä!

Kysy tarjous kuljetuspalvelusta, muutosta tai pakettiauton vuokrauksesta Tampereella

Olipa tarpeissasi sitten kodin muutto, yritysmuutto, pakettiauton vuokraus tai kuljetus tavaralle Tampereen seudulla, meiltä saat tarvitsemasi kuljetuspalvelun ja kantoavun kilpailukykyiseen hintaan. Kuljetus Ismo Salmi kuljettaa tavarat Pirkanmaalla ja tarvittaessa koko Suomen laajuisesti.

Ota heti yhteyttä ja kysy tarjous!

Muutot kotitalouksille
ja yrityksille


Erikoisalaamme ovat muutot suuriin ja pieniin kohteisiin. Teemme niin kotien muutot kuin yritysmuutot. Muuttoautomme on tilava kuorma-auto, johon mahtuu kerralla suurempikin muuttokuorma. Riuskat muuttajamme myös kantavat tavarasi vanhasta osoitteesta uuteen ripeästi sekä kaiken ehjänä ja vahingoittumattomana säilyttäen. Pidämme aina kiinni sovitusta muuttoaikataulusta, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia turhista muuttopäivänä.

Pakettiauton
vuokraus

Palveluihimme kuuluu myös pakettiauton vuokraus esimerkiksi muuttoon, siivoustalkoisiin tai vaikka huonekaluostoksille. Vuokrattava pakettiautomme on Ford Transit, johon mahtuu paljonkin tavaraa. Pakettiauton ajamiseen riittää pelkkä B-kortti. Pakettiauton vuokrauksen lisäksi saat meiltä tarvittaessa lisäpalveluna myös apumiehen kantajaksi.

Kuljetuspalvelu
kappaletavaralle

Muuttojen lisäksi tarjoamme kappaletavaran jakelu- ja kuljetuspalvelua. Kuorma-autossamme on lämmitettävä kuormatila ja nostettava perälautanosturi, joka nostaa jopa 1000 kg:n kuormat. Teemme niin yksittäisiä kuljetuksia kuin säännöllisiä toimituksia eri alojen yrityksille.